Δώστε γεύση στις σαλάτες σας με τα πιο light και αντιοξειδωτικά ντρέσινγκ!
Ντρέσινγκ με μουστάρδα & μέλι
Υλικά (4 μερίδες):
-
4 κ.σ. ελαιόλαδο
-
2 κ.γ. μέλι
-
1 κ.γ. μουστάρδα dijon
-
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
– Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και περιχύστε όλες τις πράσινες σαλάτες.
Ντρέσινγκ με πορτοκάλι
Υλικά (4 μερίδες):
-
2 κ.σ. χυμό πορτοκαλιού
-
4 κ.σ. ελαιόλαδο
-
2 κ.γ. βαλσάμικο ξίδι με μέλι
-
αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση:
– Ανακατέψτε καλά τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και περιχύστε όλες τις σαλάτες.
Ντρέσινγκ με μυρωδικά
Υλικά (4 μερίδες):
-
4 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. μουστάρδα dijon
-
φρέσκο μαύρο πιπέρι (όχι τριμμένο)
-
3 κ.σ. αποξηραμένα βότανα της αρεσκείας σας (ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι κτλ.)
Εκτέλεση:
– Ανακατέψτε καλά τα υλικά σε ένα μικρό μπολ και περιχύστε όλες τις σαλάτες.
Ντρέσινγκ με γιαούρτι
Υλικά (4 μερίδες):
-
100γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
-
ξύσμα λεμονιού
-
1κ.γ. χυμό από lime
-
1κ.γ. φρέσκο δυόσμο
Εκτέλεση:
– Ανακατέψτε καλά όλα τα υλικά και διατηρείστε τα στο ψυγείο.
Tip: Σε κάθε άτομο αντιστοιχεί 1 κ.σ. ελαιόλαδο για 1 μερίδα από τα παραπάνω ντρέσινγκ!